Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Έξτρα χρέωση… to you, από τη Vodafone

Γράφει η Ελπίδα Ζαραδούκα

Επιπλέον χρέωση στους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες της χρεώνει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone για την ανάκτηση του λογαριασμού τους!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε μεγάλο μέρος των συνδρομητών της καθώς τους αναγκάζει να καταβάλουν το πόσο των πέντε ευρώ επιπλέον ώστε να τεθεί ξανά σε λειτουργία ο λογαριασμός των πελατών της!

Εν καιρώ κρίσης η πολιτική αυτή θεωρείται απαράδεκτη! Ήδη τα συνδρομητικά πακέτα λόγω της αυξημένης φορολογίας έχουν φτάσει στα ύψη και πολύς κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του!

Είναι απορίας άξιο το πώς η συγκεκριμένη εταιρία η οποία πολλές φορές στο παρελθόν επιδείκνυε την ενεργό δράση της σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και συνέχεια τόνιζε την βαθιά κατανόηση της στους δύσκολους καιρούς του σήμερα, να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες.

Η τακτική αυτή μπορεί να θεωρηθεί με έμμεσο τρόπο και ως κρυφός εκβιασμός των πελατών της. Ή πληρώνεις στην ώρα σου ό,τι και να γίνει ή σε χρεώνω παραπάνω; Τσάμπα το 40σέλιδο για τον κώδικα συμπεριφοράς της εταιρίας δηλαδή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων