Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Έρχεται και στην Ελλάδα το «έξυπνο» ρολόι της Samsung

Το Galaxy Gear, το «έξυπνο» ρολόι της Samsung, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Στόχος του είναι να διευκολύνει τη χρήση των λειτουργιών ενός smartphone ή ενός tablet. Με το Galaxy Gear στον καρπό του χεριού του, ο χρήστης μπορεί να έχει τον έλεγχο της συσκευής του καθώς και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες.

Το «έξυπνο ρολόι» έχει μια κάμερα που ονομάζεται «memographer», με ανάλυση 1,9 Megapixel, και οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μοιραστούν με φίλους μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, ενσωματώνει τη λειτουργία «pedometer», η οποία καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταναλώσει.

Μία άλλη υπηρεσία που παρέχει είναι η πρόσβαση στη μουσική του χρήστη στις συνδεδεμένες συσκευές Samsung Galaxy, η οποία αναπαράγεται από τις ίδιες. Ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τα αγαπημένα του τραγούδια και να τα αναπαράγει, ακόμα και αν η συσκευή του δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η συσκευή πωλείται ήδη σε άλλες αγορές στην Ευρώπη προς 299 ευρώ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων