Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Ανταγωνισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ για τις εντυπώσεις

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου διαβαίνουν σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ζήτησαν να συναντηθούν με τον Κάρολο Παπούλια με αφορμή το “καυτό” θέμα της αντιμετώπισης των εγκληματικών δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής.  Αναμένεται μάλιστα να ζητήσουν και Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών για να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το θέμα.

Η είδηση όμως βρίσκεται αλλού. Στο ποιο από τα δύο κόμματα ζήτησε πρώτο το ραντεβού με τον Κ. Παπούλια κι επίσης ποιος από τους δύο θα συναντήσει πρώτος τον Ανώτατο Πολιτειακό Άρχοντα.

Από την Δημοκρατική Αριστερά λοιπόν, λένε, ότι την έμπνευση για την συνάντηση με τον κ. Παπούλια την είχε ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος έσπευσε να ζητήσει από την Προεδρία να τού υποδείξει τον χρόνο της συνάντησης. Από την Κουμουνδούρου πάλι λένε πως όταν η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε την συνάντηση ήδη είχαν γίνει οι πρώτες συνεννοήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβουλία Τσίπρα να ζητήσει παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ως προς τις εντυπώσεις πάλι η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε μεν πρώτη την συνάντηση, ωστόσο πρώτος θα δει τον Παπούλια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουβέντα βεβαίως για το πώς όλα τα κόμματα θα μπορούσαν να έρθουν σε συνεννόηση για την συγκρότηση μετώπου κατά της Χρυσής Αυγής…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων