Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Βάζουν «ιδέες» στον Τσίπρα για τη Ζωή

Ο Αλέξης και η Ζωή ήταν μέχρι πρότινος στενοί φίλοι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε μία αδυναμία στην προσωπική του δικηγόρο, την έβαλε στο ψηφοδέλτιο της A’, έδειχνε τυφλή εμπιστοσύνη στην κ. Κωνσταντοπούλου και αδιαφορούσε όταν άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έριχναν «μπηχτές».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορούσε ακόμη κι όταν η κ. Κωνσταντοπούλου δημιουργούσε θερμά επεισόδια στην προανακριτική για την λίστα Λαγκάρντ θεωρώντας ότι με τον θόρυβο εξυπηρετούσε σε μεγάλο βαθμό τον στόχο του, να εξουδετερώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όμως, στην πρόσφατη ψηφοφορία με την οποία η βουλευτής αμφισβήτησε μία στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του δηλώνοντας «παρούσα» στην τροπολογία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τσίπρας άρχισε να εκδηλώνει δυσφορία.
Έβαλε κύκλους του να μιλούν μάλιστα για πολιτικό ατόπημα. Ο λόγος βρίσκεται στις ιδέες που του βάζουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, Νίκου Κωνσταντόπουλου, θα διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πότε; «Με το πρώτο στραβοπάτημα του Αλέξη Τσίπρα» λένε όσοι βάζουν ιδέες στον Πρόεδρο, εκμεταλλευόμενοι τις ανασφάλειες που έχει πάντα η θέση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων