Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Δεν του φταίει κανείς του ΠΑΟΚ

Σε ένα ρεσιτάλ προχειρότητας και έλλειψης οργάνωσης, ο ΠΑΟΚ πληρώνει με την τιμωρία της έδρας του, την παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με την Σάλκε, ο οποίος ήταν κεκλεισμένων των θυρών, όπως πλέον θα είναι και ο επόμενος με την Μακάμπι.

Για να εξυπηρετηθούν κάποιοι «Ελληνάρες» που κορδωνονταν μπαίνοντας παράνομα στο γήπεδο και φώναζαν μάλιστα και συνθήματα εξέδρας προκαλώντας την τύχη της ομάδας τους, ο ΠΑΟΚ θα παίξει πάλι χωρίς κόσμο στην Ευρώπη, θα χάσει χρήματα και μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων για μια πολύ σημαντική νίκη για τον ίδιο και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που κυνηγάει να ξαναμπει σε θέση προνομίων στη βαθμολογία της UEFA.

Για αυτή τη γκάφα δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε να ξέρει και να προνοήσει να μην είναι στο γήπεδο πάνω από 75 άτομα, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Το «έλα μωρέ, μόνο 40 άτομα παραπάνω μπήκαν» μπορεί στην Ελλάδα να περνάει, αλλά στην UEFA όχι.

Το ότι ήταν εξτρά άτομα από συμφωνίες με χορηγούς, με το κανάλι του αγώνα ή επειδή δεν ήρθαν κάποιοι επίσημοι της Σάλκε είναι μπαρούφες.

Η υποψία ότι υπήρξε ελληνικός «δάκτυλος» από άλλη ομάδα για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ είναι επίσης αστεία, διότι αυτός ο…δάκτυλος αν είχε τέτοια δύναμη θα τη χρησιμοποιούσε στην UEFA ώστε να μη δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση της Μέταλιστ και να είχε από καιρό αποκλειστεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται άλλο ένα «χτύπημα» εκ των έσω, στην προσπάθεια που κάνει για τη γενική πρόοδο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι επειδή δεν οφείλει ο ίδιος να γνωρίζει πόσα άτομα δικαιούνται να βρίσκονται στο γήπεδο σε τιμωρία έδρας, οι…τιμωρίες στην Τούμπα προβλέπονται αυστηρές εκ μέρους του.

Μόνο που τώρα η ζημιά έγινε…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων