Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

“Διέρρευσε” το χρυσό iPad Mini 2

Το Mini iPad μπορεί σύντομα να έχει κάτι από το άγγιγμα του Μίδα.

Κινέζικη ιστοσελίδα έχει αναρτήσει δυο φωτογραφίες ισχυριζόμενη ότι απεικονίζουν το Mini iPad σε χρώμα χρυσό ή «σαμπανιζέ». Το χρυσού χρώματος Mini iPad διαθέτει και αισθητήρα ID Touch.

Οι φωτογραφίες και η φημολογία έρχονται 15 ημέρες πριν από την παρουσίαση από την Apple των ενημερωμένων εκδόσεων του iPad και του iPad Mini στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παράλληλα με την πιθανή κυκλοφορία του νέου Mac Pro και της ανανεωμένης TV της Apple.

Το χρυσό χρώμα ταιριάζει για την επόμενη γενιά των iPads και Mini iPad μετά και τη μεγάλη επιτυχία του χρυσού iPhone 5S.

Ο Αυστραλός Sonny Dickson, αγαπημένος των γκατζετάκιδων του διαδικτύου λόγω των εξαιρετικά σωστών διαρροών του για την Apple, έγραψε ένα tweet για το «διαστημικό γαλάζιο χρώμα» της νέας έκδοσης του Mini iPad 2. Αναφέρει επίσης το iPad Mini 2 θα διαθέτει και ID αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch.

Άλλες φήμες για την επόμενη γενιά των ταμπλετών της Apple περιλαμβάνουν οθόνη Retina και πολλά άλλα χρώματα για το iPad Mini, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα για μια μεγαλύτερη οθόνη iPad.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων