Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Δικαιωμένη θα πρέπει να νιώθει η υφυπουργός Υγείας

Ουκ ολίγες οι φορές που έχουμε ακούσει όλοι μας τον γυναικείο πληθυσμό να υποστηρίζει πως η αγορά τσάντας θεωρείται επένδυση, δικαιολογώντας έτσι τις εκάστοτε μεγάλου ποσού “σπατάλες” που έχουν δωθεί σε αυτές. Η Hong Kong’s Yes Lady Finance Co ήρθε, λοιπόν, για να δικαιώσει τους πολύτιμους αγώνες των γυναικών.

Η εταιρεία αυτή αποφάσισε να μην ζητά ως εγγύηση κινητά ή ακίνητα για τα δάνεια που χορηγεί, αλλά τσάντες μεγάλης αξίας συγκεκριμένων εταιριών, όπως Gucci, Chanel, Hermes, Louis Vuitton ή Prada. Σε 30 μόλις λεπτά (αφού φυσικά η εκάστοτε τσάντα περάσει από έλεγχο αυθεντικότητας) το 80% της αξίας της περνά στα χέρια της πρώην κατόχου της τσάντας.

Έτσι, έρχεται και η δικαίωση για την δική μας Ζέττα Μακρή! Ναι, ναι… διότι η εν λόγω υφυπουργός, απροκάλυπτα καιρό τώρα μας επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία τις πανάκριβες τσάντες της την ώρα που κόσμος πεινάει και παρακαλάει για ένα κομμάτι.. παξιμάδι! Τι μέτρα λιτότητας, υπερφορολογίες, 25 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία και περικοπές; Την υφυπουργό Υγείας -όπως φαίνεται- δεν την επηρεάζουν στο ελάχιστο αυτά.

Μήπως να επιβαρυνθεί και η αγορά τσάντας με τον φόρο πολυτελείας;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων