Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

«Δώρο» για Μίτσελ η μεταγραφή Βάις στο Κατάρ

Για την ακρίβεια, όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη μεταγραφή του Σλοβάκου ζουν πολύ καλύτερα από εμάς!

Ο Βάις γιατί έκανε ένα συμβόλαιο 2 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ έχει την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη, πολύ πιθανό μέχρι και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος πήρε σχεδόν τα μισά από τα πετροδόλαρα της μεταγραφής αφού είχε μεγάλο ποσοστό στα δικαιώματα του Σλοβάκου. Φυσικά παίρνει και ποσοστό από τα χρήματα του παίκτη.

Οι Άραβες της Λεκβίγια, διότι αποκτούν ένα καλό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με λεφτά που μοιάζουν πάρα πολλά αλλά γι΄αυτούς είναι «ψίχουλα» μπροστά σε όσα ξοδεύουν για να κάνουν πιο «φανταχτερό» το πρωτάθλημα της χώρας τους ενόψει Μουντιάλ 2022.

Ο Μαρινάκης που πήρε, πληρώνοντας μόνο τον Βάις το καλοκαίρι, έναν παίκτη τον οποίο πούλησε λίγους μήνες αργότερα με 3-4 εκ. ευρώ καθαρά στο ταμείο του Ολυμπιακού.

Και φυσικά ο Μίτσελ που το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε ούτε καν να βλέπει τον Σλοβάκο (το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως), τον «ξεφορτώθηκε» και ήδη άρχισε την μουρμούρα προκειμένου να φέρει άλλον παίκτη στη θέση του για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ισπανός ευχήθηκε να μη φύγει άλλος παίκτης μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί να το έκανε ως συνέχεια της πίεσής του για μεταγραφή στη θέση του Βάις, μπορεί όμως και κάτι να έχει… ακούσει για άμεσες εξελίξεις με Μήτρογλου.

Κι έτσι, ενώ από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στο ρόστερ τον χειμώνα, ήδη αποκτήθηκαν Μαρκάνο, Πελέ, έγιναν 2-3 κινήσεις για το καλοκαίρι, ενώ έφυγαν ο Βάις, ο Γιαταμπαρέ και ο Μεντζανί. Και υπάρχουν ακόμα μέρες για άλλα πάρε-δώσε μέχρι την Παρασκευή…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων