Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Έλληνας κέρδισε το βραβείο Εφαρμοσμένης Ηλεκτρομαγνητικής και Μηχανικής

Το βραβείο Εφαρμοσμένης Ηλεκτρομαγνητικής και Μηχανικής (Applied Electromagnetics and Mechanics Award) απονεμήθηκε στον Θεόδωρο Θεοδουλίδη, καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) και κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής.

Η βράβευση του κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής έγινε μετά το πέρας των εργασιών του Διεθνούς Συμποσίου Εφαρμοσμένης Ηλεκτρομαγνητικής και Μηχανικής ISEM (International Symposium on Applied Electromagnetics and Mechanics), που πραγματοποιήθηκε στο Σαμονί της Γαλλίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής του συνεδρίου.

Το βραβείο δόθηκε σε αναγνώριση της αριστείας και της εξαίρετης συνεισφοράς του στη μελέτη και στην ανάλυση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί πως η  διεθνής επιστημονική κοινότητα, στον τομέα εφαρμοσμένης ηλεκτρομαγνητικής και μηχανικής απονέμει κάθε δύο χρόνια το ομώνυμο βραβείο στον διακεκριμένο επιστήμονα που προάγει με το ερευνητικό του έργο τη μελέτη των ηλεκτρομαγνητικών με ποικίλες εφαρμογές στην Ιατρική και τη Βιομηχανία.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων