Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Θέμα … Φαήλου στη ΝΔ

Θέμα… Φαήλου προέκυψε για την Νέα Δημοκρατία. Η δημόσια παρουσία του Φαήλου Κρανιδιώτη μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και όσα αναφέρει στα social media μετά τις συλλήψεις ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής προκαλούν ταραχή στα επιτελικά κλιμάκια της Συγγρού και του Μαξίμου.

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς διακηρύσσει την ανάγκη ενότητας για την αντιμετώπιση των νεοναζιστών ο φίλος του πρωθυπουργού και γαλάζιο στέλεχος γράφει στο face book ” Λοιπόν αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις “σφαίρες” μου για τον αληθινό αντίπαλο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Συγγρού εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφής του Κρανιδιώτη, όμως περιμένει το πράσινο φως από τον Αντώνη Σαμαρά που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Προς το παρόν πάγωσε το θέμα, αφού προηγουμένως ο Φαήλος εκλήθη για εξηγήσεις στα γραφεία της ΝΔ και υποστήριξε ότι παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά του…

Έμμεσο άδειασμα στις απόψεις Φαήλου έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Την ίδια ώρα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ επιτίθενται στην Νέα Δημοκρατία και στον Σαμαρά προσωπικά σχετικά με τις φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές απόψεις του συμβούλου του πρωθυπουργού που εγείρουν όπως λένε μείζον πολιτικό θέμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων