Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Ι. Τριανταφυλλίδης: Πέρασα νευρική ανορεξία από την κατάθλιψη. Έφθασα 50 κιλά!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στο περιοδικό “ΕΓΩ!”. Η βουλιμία και η νευρική ανορεξία που βίωσε επί δυόμισι χρόνια εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από το θάνατο της γιαγιάς του, το έμφραγμα και η απόφαση να τα αντιμετωπίσει όλα με θάρρος είναι μερικά από αυτά που εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του.

“Πέρασα νευρική ανορεξία λόγω της κατάθλιψης. Έφτασα στο όριο να πεθάνω. Διήρκησε δυόμισι χρόνια. Είχα φτάσει 50 κιλά. Όταν φτάνεις σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζεις αν θες να ζήσεις ή να πεθάνεις. Εγώ επέλεξα να ζήσω”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Υπάρχουν δυο τρόποι να ζήσει κανείς. Ο ένας είναι σαν να πρόκειται να πεθάνει το πρωί και ο δεύτερος σαν να πρόκειται να μείνει ζωντανός 1000 χρόνια”.

Για το έμφραγμα που είχε πάθει ανέφερε: “Έπαθα έμφραγμα και έκανα μπαλονάκι. Μου μετέφεραν ότι κάποιοι έγραψαν στο διαδίκτυο “Δεν ψόφησε να καθαρίσει ο τόπος από αυτόν;” Γέλασα πολύ. Δεν έχω λόγο να αλλάξω”.

Για την Ελένη Μενεγάκη, είπε: “Η Ελένη έχει αρχίσει πια να επαναλαμβάνει τα τρικ της. Βέβαια, λειτουργεί υπέρ της το γεγονός πως οι υπόλοιποι αντί να της απαντήσουν, την αντιγράφουν. Ένα επιτυχημένο πρότυπο όμως δεν το αντιγράφεις, αλλά του απαντάς. Αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης…Έκανε κάτι που με ενόχλησε και εκεί διέκοψα κάθε σχέση. Είχα καλές αναμνήσεις και συναισθήματα για την Ελένη, χωρίς όμως να έχουμε ούτως ή άλλως κοινά σημεία. Δεν μας συνδέεει κάτι.”

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων