Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Κάνανε δελτίο τύπου τις… διακοπές του Τζήμερου

Το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, η «Δημιουργία ξανά» υποτίθεται πως επιδιώκει να φέρει έναν καινούργιο άνεμο έναντι της συμβατικότητας της κατεστημένης πολιτικής. Όμως το να βγάζει δελτίο τύπου για να μας ενημερώσει πως ο Πρόεδρος βρίσκεται σε …διακοπές, μάλλον ήταν μια τουλάχιστον ατυχής έμπνευση.

Μια μέρα σαν τη σημερινή , όπου το πολιτικό θερμόμετρο είναι σε σημείο βρασμού, όπου ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συναντώνται εκτάκτως, όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει σχέδιο αποσταθεροποίησης και όπου ένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου κατηγορείται πως δρα ως κοινή εγκληματική οργάνωση, πως μπορεί να σχολιαστεί ένα δελτίο τύπου που φέρει τον τίτλο: «Ο πρόεδρος στα Δωδεκάνησα, οι αντιπρόεδροι στην Κρήτη!»;

Δεν γράφω την απάντηση που μου έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό, διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο. Αντιγράφω μόνο το περιεχόμενό του:

«Στην Κω βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα αλλά η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει και η αντιπολίτευση αποφεύγει να συζητήσει. Ήδη συναντήθηκε με σειρά από εκπροσώπους τοπικών φορέων, όπως της Ένωσης Ξενοδόχων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ νωρίτερα σήμερα έδωσε συνέντευξη τύπου. Στο πλαίσιο της ίδιας περιοδείας θα μιλήσει μεταξύ άλλων στην Σύμη την Παρασκευή 20/9 στις 19:00 (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Δήμου) και στην Ρόδο το Σάββατο 21/9 στις 19:30 (στο «ΑΚΤΑΙΟΝ»). Παράλληλα, οι δυο αντιπρόεδροι Νίκος Νικολαΐδης και Γιώργος Γιαννούλης – Γιαννουλόπουλος επισκέπτονται την Κρήτη, όπου θα συναντήσουν εκπροσώπους τοπικών φορέων και θα μιλήσουν στα “ελεύθερα κοινωνικά εργαστήρια” που διοργανώνονται εκεί αυτές τις ημέρες από την «Δημιουργία, ξανά!» στο πλαίσιο ανάλογων δράσεων σε όλη τη χώρα.».

Τι να πει κανείς μετά από αυτή τη σοβαρή ενημέρωση; Καλά μπάνια!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων