Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Καμία ανοχή στη βία και καμία στην ηλιθιότητα

Γράφει η Ειρήνη Συνοδινού

H Ουρανία Μιχαλολιάκου (πριν αρχίσει το … πάρτι της Ελληνικής Δικαιοσύνης): « Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι πού είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα μα όλα για μια ιδέα, τη δική μας Ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. ΕΣΥ;».

Μετάφραση (μετά και τις τελευταίες εξελίξεις): Εσείς, όρνια, τα απλά μπουλντόγκ του “κόμματός”, να είστε έτοιμοι να θυσιαστείτε και να μην απαρνηθείτε ποτέ τη (ναζιστική) ιδεολογία μας. Ακόμα κι αν είναι να μπείτε φυλακή. Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει για το μπαμπά μου τον Αρχηγό, το νονό μου τον Υπαρχηγό και τα πρωτοπαλίκαρά τους (Κασιδιάρη και λοιπά ουγκ). Αυτοί, μπορούν να απαρνηθούν και την ιδεολογία και τα πιστεύω και την ίδια τους τη φύση. Και ο ένας τον άλλο, άμα χρειαστεί. Δεν το κάνουν για να σώσουν το τομάρι τους όμως. Πρέπει να μείνουν έξω, βρε κουτά, μπροστάρηδες στον αγώνα μας. Εσείς, τραβάτε να θυσιαστείτε. Αναλώσιμοι είστε, ούτως ή άλλως..

Μετά και από αυτό, όποιος συνεχίζει να ανήκει στις επάλξεις αυτού του μορφώματος, εκτός από ουρακοτάγκος, μισάνθρωπος, ναζιστής και αιμοχαρής, είναι πλέον ΚΑΙ ηλίθιος. Καμία ανοχή στη βία και καμία στην ηλιθιότητα. Εξίσου επικίνδυνα και τα δύο. ΟΥΓΚώσαμε και δεν πάει άλλο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων