Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Μ.Χιμένεθ: Πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μοντέλα είπε πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες. Θεωρείτε πως από την αρχή του αγώνα η ΑΕΚ θα πρέπει να επιτεθεί ή θα είναι πιο αμυντικογενές το σχήμα;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφο μου, για τα καλά λόγια. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το να είναι μια ομάδα πιο επιθετική ή πιο αμυντική, εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Μένω με την φιλοδοξία, πως θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κάνουμε τον αντίπαλο να μην μας δημιουργήσει. Πιστεύω στην ισορροπία και όλα τα καλά στη ζωή μπορούν να έρθουν με ισορροπία.»

Οι απουσίες Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι επηρεάζουν τα πλάνα για το σύστημα που σκέφτεστε;

HTML tutorial

«Και οι τρεις αυτοί (Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλος), παίζουν σε συγκεκριμένη θέση. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο, για να υπάρξει ισορροπία. Υπάρχουν δυο παίκτες που είναι σε νεαρή ηλικία και παίζουν σ’ αυτές τις θέσεις. Υπάρχουν δυο πιθανότητες. Ή να ξεκινήσουν αύριο ή να πάρουν χρόνο σταδιακά».

Απαλλάσσει την ΑΕΚ από το άγχος, το γεγονός πως κανείς δεν περιμένει να κερδίσει;

«Για μένα αυτό θα ήταν μια ομάδα που συμβιβάζεται. Δεν έχω εκπαιδευτεί για να συμβιβάζομαι. Πάντα μου έχουν διδάξει να δουλεύεις για να πετύχεις το καλύτερο. Και για να το πετύχεις πρέπει να έχεις και τύχη. Όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο περισσότερη τύχη»

Μίλαν και μάλιστα στο σπίτι της;

«Να απολαύσουν ένα σημαντικό παιχνίδι, διότι το έχουν κερδίσει ήδη».

Ανησυχείτε για ένα ματς στο Σαν Σίρο;

«Το πρόβλημα δεν είναι το Σαν Σίρο. Το πρόβλημα θα είναι, αν δεν πιστέψουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Μίλαν. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα, στο Γιουρόπα Λιγκ παίζουν μεγάλες ομάδες. Και εμείς είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο παιχνίδι αύριο δυνατά, προκειμένου αυτό να το αντιμετωπίσουμε».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων