Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Πώς να το πουν στον Στέφενς για Γκαρσία;

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν χρησιμοποιείται από τον Χουμπ Στέφενς και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν θέλει και πολύ να «εκραγεί» σε βάρος του Ολλανδού.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που (θυμιζουμε οτι) ήρθε στην περσινή σεζόν σε μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο Δώνη, με συνέπεια να προκληθεί κύμα οργής σε βάρος του προπονητή από μεγάλη μερίδα οπαδών, να υποχρεωθεί η διοίκηση σε λύση της συνεργασίας με τον παίκτη μέχρι να τον υποδεχτεί ξανά όταν έδιωξε σε κλίμα έντασης τον ίδιο τον Δώνη…

Η ιστορία φαίνεται πως πάει να επαναληφθεί, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Πέρσι ο Δώνης πίστευε ότι ο Γκαρσία δεν ήταν για να παίζει βασικός, επέμεινε με όλα τα ρίσκα στην απόφασή του, αλλά η φθορά στις σχέσεις του με τον κόσμο και τη διοίκηση αποδείχτηκε ανεπανόρθωτη.

Φέτος δεν υπάρχει Δώνης στον ΠΑΟΚ, υπάρχει Στέφενς. Κι ο Ολλανδός όση εμπειρία έχει στη διεθνή καριέρα του, άλλη τόση τρέλα κουβαλάει. Από συγκρούσεις τέτοιου είδους, ουκ ολίγες για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος προφανώς επίσης θεωρεί ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι για να παίζει βασικός στην ομάδα.

Ο Γκαρσία παραμένει δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών, όπως και πεπεισμένος ότι ακόμα και στα 36 του μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα εφόσον χρησιμοποιείται.

Μέσα στις σκοτούρες του για τα οικονομικά, το γήπεδο, τις επαφές με το κράτος και τις άλλες ασχολίες του, ο Ιβάν Σαββίδης το μόνο που δεν θα ήθελε να έχει πάλι μπροστά του είναι μια κόντρα Πάμπλο-προπονητή, με τον κόσμο ανάμεσα!

Το πιο εύκολο, πάντως, εν προκειμένω είναι να μιλήσει και να πείσει τον Ουρουγουανό παίκτη να ηρεμήσει, παρά να συζητήσει με τον Στέφενς την περίπτωση μεγαλύτερης χρησιμοποίησης του Γκαρσία. Διότι ξέρει ότι εάν το κάνει, θα ψάχνει την άλλη στιγμή για προπονητή. Ο νυν θα έχει πάρει το καπελάκι του και θα ΄χει αποχωρήσει, με τις σχετικές καταγγελίες…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων