Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Τα αλλάζουν όλα στο Twitter

 To Twitter, που υποστηρίζει πως έχει καθημερινά 370.000 νέους χρήστες από όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικό ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, προκειμένου να εμπλουτιστεί και να γίνει πιο φιλικό στους χρήστες του, οι οποίοι υπολογίζονται σε πάνω από 150 εκατ., παγκοσμίως.
Η ολοένα και πιο δημοφιλής υπηρεσία microblogging, όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν μηνύματα έως και 140 χαρακτήρων, θα παρέχει πλέον περισσότερες πληροφορίες στα μέλη της, ενώ παράλληλα θα προσφέρει ενσωματωμένα βίντεο του YouTube, εικόνες και άλλες πληροφορίες.
Το Twitter σκοπεύει να προωθήσει μια εξολοκλήρου νέα «αρχιτεκτονική», που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών για περισσότερη ευελιξία και επικοινωνία.

 

«Το Twitter μπορεί να γίνει μια θαυμάσια πηγή πληροφόρησης», όπως είπε ο Έβαν Ουίλιαμς, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.
Περισσότερα από 90 εκατομμύρια μηνύματα στέλνονται κατά μέσο όρο καθημερινά από τους χρήστες του Twitter, το οποίο ανταγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία το Facebook, το Yahoo και το Google όσον αφορά τον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο.

 

Σκοπός του ανασχεδιασμού, με την ονομασία «Φοίνιξ», είναι να αυξήσει τον χρόνο που περνούν οι χρήστες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και παράλληλα να προσελκύσει νέους followers.
Το Twitter  θα πάρει τη νέα του μορφή σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης προωθεί παράλληλα ένα νέο σύστημα διαφήμισης στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αξιοποιήσει την τεράστια βάση δεδομένων των χρηστών του και να την μετατρέψει – διακριτικά – σε μια πιο σταθερή πηγή εσόδων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων