Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τσιώλης;

Η διετής συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη έλαβε τέλος με μία βελούδινη ανακοίνωση διαζυγίου, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση θα νομίσει ότι οι δύο πλευρές μόλις υπέγραψαν…νέο συμβόλαιο! Τόσο οι ιδιοκτήτες του Αστέρα όσο και ο Έλληνας προπονητής αναφέρονται με εγκώμια στα όσα πέτυχαν στο διάστημα της συνεργασίας τους. Με τον Αστέρα να παίζει σε τελικό Κυπέλλου (όπου έχανε την κουπα απο κακή διαιτησία στον τελικό με τον Ολυμπιακό), αλλά και να κάνει καλές προσπάθειες διάκρισης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι γνώστες της ομάδας στην Τρίπολη είχαν εδώ και καιρό καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην επαφή διοίκησης-προπονητή. Ειδικά ο Καϋμένακης είχε μεγάλες αμφιβολίες σχετικά με τη διατήρηση του Τσιώλη στον πάγκο, κυρίως λόγω μεταγραφικών επιλογών και εικόνας της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

Είχε «βουίξει η πιάτσα» ότι ο έμπειρος προπονητής έπαιζε το κεφάλι του στον αγώνα της Λεωφόρου. Ο Αστέρας δεν πήρε αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ο κύβος ερρίφθη. Τσιώλης τέλος…

Για να αποδειχθεί ότι στην Ελλάδα, η τύχη του προπονητή είναι μονίμως αβέβαιη και η φθορά από διάφορους λόγους είναι ικανή να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου. Ακόμη και προπονητές σαν τον Τσιώλη που είχαν τεράστια συμβολή στη μονιμοποίηση μιας επαρχιακής ομάδας σε διεκδίκηση τίτλων και ευρωπαϊκές παρουσίες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων