Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Το Instagram σε πάει ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας προσφέρει μία δωρεάν διαμονή σε όσους χρήστες του Instagram έχουν περισσότερους από 10.000 followers. To μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις βέβαια το ξενοδοχείο στο Instagram και να ενημερώσεις το ξενοδοχείο για την άφιξή σου.

Σύμφωνα με το ξενοδοχείο, η προσφορά αυτή θα λήξει όταν 50 επισκέπτες «εξαργυρώσουν» αυτό το προνόμιο.

Το ξενοδοχείο έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της φωτογραφίας, καθώς έχει πάρει το όνομά του (1888) από τη χρονιά που η Kodak κυκλοφόρησε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή.

Μάλιστα, κάθε μήνα διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας προσφέροντας επιπλέον δωρεάν διαμονή στον νικητή.

Το 1888 Hotel είναι διακοσμημένο με περισσότερες από 100 Instagram φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους επισκέπτες του.

Με 140 δολάρια τη νύχτα, το πολυτελές ξενοδοχείο των 90 δωματίων «συνδυάζει το ταξίδι με τη φωτογραφία», εξήγησε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου. Οι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν βεβαίως Wi-Fi και κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με iPad.

«Η είσοδος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του Instagram έχουν προσδώσει στη φωτογραφία μεγαλύτερη αξία στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εμπειρίας», λέει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου. «Ο κόσμος δεν θέλει απλώς να επισκεφτεί όμορφα μέρη, θέλει να τα φωτογραφήσει και να τα μοιραστεί με τους φίλους του στο διαδίκτυο».

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων