Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Τρίγωνα-κάλαντα και στο μπάσκετ!

Τα όργανα αρχίζουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς φέτος, στο παραδοσιακό ντέρμπι των αιωνίων στο μπάσκετ.

Το παραδοσιακό ντέρμπι; ΤΑ παραδοσιακά ντέρμπι, αφού πρώτα ο Θεός αναμένονται συνολικά 9 αναμετρήσεις ΠΑΟ-Ολυμπιακού (ή Ολυμπιακού-ΠΑΟ, διότι παρεξηγούνται έυκολα αμφότεροι για το παραμικρό) σε όλες τις διοργανώσεις της εφετινής περιόδου.

Τί έχουν να δουν τα μάτια μας και ν΄ακούσουν τ΄αφτιά μας… Αν κρίνουμε από την προετοιμασία του πρώτου αγώνα τους (αυτόν στο ΟΑΚΑ το βραδάκι της Δευτέρας για τον ημιτελικό του Κυπέλλου), τα ίδια και χειρότερα με όσα έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η πλάκα είναι ότι παντα το ξεκινούν στο πολιτισμένο. Προσκλήσεις για να δουν το ντέρμπι ανακοίνωσε προ ημερών ότι στέλνει στους Αγγελόπουλους ο Γιαννακόπουλος. Ελάτε να το δούμε τους είπε, για να γίνει τελικά το γνωστό «έλα να δεις» στη συνέχεια.

HTML tutorial

Ο Ολυμπιακός σήκωσε άνεμο διαμαρτυριών για τον ορισμό των διαιτητών εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο Παναθηναίκός απάντησε με τη συνήθη αβροτητα των ανακοινώσεών του, έγινε χαμός με μια παρεξήγηση για τις προσκλήσεις που ήταν να πάρει ο Ολυμπιακός από την ΕΟΚ, τα γνώριμα επικοινωνιακά αιτήματα για ελέγχους ντόπινγκ και γενικώς τα ίδια και τα ίδια…

Το ντέρμπι σε χαρτοπόλεμο και διοικητικές κόντρες θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του. Ως παρένθεση, θα δούμε και τον αγώνα των δύο ομάδων. Με τον Ολυμπιακό σε καλύτερη κατάσταση και αήττητο, ενώ τον Παναθηναϊκό σε αναζήτηση αγωνιστικής ταυτότητας και αρκετά προβλήματα σε καίριες θέσεις.

Το ματς δεν δίνει απλώς την πρόκριση στον τελικό και ουσιαστικά τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Θα έχει σίγουρα επιπτώσεις η έκβασή του. Σε περίπτωση ήττας, ο ΠΑΟ θα μπει σε εξελίξεις αλλαγών, ενώ αν νικήσει θα έχει φρενάρει τον αντίπαλό του και θα έχει δώσει ηχηρό μήνυμα παρουσίας για τους επόμενους τίτλους της περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλό ματς κι ας τους φωτίσει όλους ο Θεός, μέρες που είναι…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων