Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Όλοι οι χρήστες του Facebook σε μία σελίδα

Η εφαρμογή «Τα πρόσωπα του Facebook» περιλαμβάνει τις φωτογραφίες όλων των χρηστών του Facebook με χρονολογική σειρά.

Η υπεύθυνη για τον σχεδιασμό Ναταλία Ροτζάς αναφέρει: «Επειδή υπάρχουν όλα μπερδεμένα – πολυμελείς οικογένειες, γυναίκες που φορούν μπούργκα, άνθρωποι που υποστηρίζουν το γάμο μεταξύ δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, Chihuahuas, Ινδουιστές Θεοί, τουρίστες που υποβαστάζουν τον πύργο της Πίζας, selfies, νεογνά, Ferraris, ασπρόμαυρα πορτρέτα, πολλοί γάμοι – τα χρώματα της εικόνας μπορεί να μην είναι πολύ καθαρά».

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι η εταιρία δεν παραβιάζει κανένα κανονισμό περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής «γιατί δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα, φωτογραφίες ή εικόνες». Όπως αναφέρει η ίδια, η εταιρία βρήκε απλώς έναν τρόπο να δείξει τις φωτογραφίες των 1.269.543.160 χρηστών του Facebook σε μία σελίδα και σε χρονολογική σειρά».

Η κάθε φωτογραφία έχει καταχωρηθεί με χρονολογική σειρά, ανάλογα με την ημέρα που οι χρήστες μπήκαν στην ιστοσελίδα και αν ο χρήστης συνδεθεί θα μπορέσει να βρει το νούμερο που αντιστοιχεί στη φωτογραφία του προφίλ του. Μπορεί επίσης να ψάξει για τυχόν φίλους του που έχουν κάνει προφίλ πριν από αυτόν.

Ο πρώτος βέβαια που εμφανίζεται στη χρονολογική σειρά δεν είναι άλλος από τον ιδρυτή του Facebook, Mαρκ Ζούκερμπεργκ!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, για να δει κάποιος όλες τις φωτογραφίες χρειάζεται 36 χρόνια, 5 μήνες, 46 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων