Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

13χρονος επιχειρηματίας κερδίζει 100.000 δολάρια το χρόνο!

Eσύ τι έκανες όταν ήσουν 13 χρονών; Πιθανότατα τίποτα συγκλονιστικό, άντε το πολύ – πολύ κάποια σπορ. Ίσως να τα έβαζες και με τους «μεγάλους»,  παραπονούμενος πως σου κάνουν τη ζωή…πατίνι!

Όχι όμως και ο Νίκολας Πίντο. Ο 13χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ νευρίαζε επειδή τα ροδάκια στο πατίνι του έσπαγαν συνεχώς. Μία ημέρα λοιπόν αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Αφού πήρε δάνειο 2.000 δολαρίων από τους γονείς του, έστειλε την ιδέα του σε έναν κατασκευαστή στην Καλιφόρνια, ο οποίος τον βοήθησε να ξεκινήσει η παραγωγή των LB Scoots (Little Boy Scoots), όπως ονόμασε τα ροδάκια του.

Καθώς πολλοί νέοι αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα, οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν στα ύψη και ένα χρόνο μετά είχε κερδίσει 100.000 δολάρια. Ο Νίκολας έχει δημιουργήσει και μια ιστοσελίδα με βίντεο από επιδείξεις σε πάρκα για σκέιτμπορντ. Μάλιστα μέσα από αυτή την προβολή άρχισε να δέχεται παραγγελίες από όλο τον κόσμο.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τα LB Scoots τόσο δημοφιλή; Η απάντηση είναι απλή. Κρατούν περισσότερο σε σχέση με άλλες γνωστές μάρκες και στοιχίζουν λιγότερο.

«Νιώθω ότι οι άλλες εταιρίες κάνουν τα πάντα για το χρήμα», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκολας. «Δεν επικεντρώνονται στην ποιότητα … Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά προσφέροντας ροδάκια που δεν χαλάνε και είναι παράλληλα προσιτά».

Ο Νίκολας είναι τώρα επικεφαλής μιας πενταμελούς ομάδας ενώ η εταιρεία έχει επεκταθεί, πουλώντας και αξεσουάρ για τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων