Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Κωρονοπάρτι σε Κρήτη και Πάτρα- τσουχτερά πρόστιμα

Παρά τα περιοριστικά μέτρα και τα αυστηρά lockdown κάποιοι αμετανόητοι και ανεύθυνοι διοργάνωσαν κορωνοπάρτι σε Κρήτη και Πάτρα. Μετά από καταγγελίες η ΕΛΑΣ έκανε έφοδο και στις τρεις περιπτώσεις, ενώ ακολούθησαν συλλήψεις και τσουχτερά πρόστιμα.Το πρώτο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το βράδυ του Σαββάτου στο Σκαλάνι. Τους πρόδωσαν οι… μπαλωθιές. Μάλιστα, οι … μπαλωθιές ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε μάζωξη για έναν νεαρό που θα πήγαινε φαντάρος.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ στο Σκαλάνι Κρήτης, για το κορωνοπάρτι

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο, έγιναν δύο συλλήψεις ενώ έπεσαν «τσουχτερά» πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες για τα προβλεπόμενα μέτρα.

Η έφοδος της ΕΛΑΣ στο Σκαλάνι
Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Στη δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε μάζωξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην Ικάρου. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Κορωνοπάρτι και στην Πάτρα
Σύμφωνα με το patrastimes, αστυνομικοί εισέβαλλαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στην περιοχή Μιντιλόγλι της Πάτρας μετά από επώνυμες καταγγελίες. Διαπιστώθηκε ότι με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων πραγματοποιείτο καρναβαλικό κορωνοπάρτι. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές στο χώρο βρέθηκαν να είναι περισσότερα από 50 άτομα, ενώ αμέσως με την είσοδο τους οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων Ο ιδιοκτήτης και φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι συνελήφθη και εκτός από πρόστιμο 3.000€ θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Πηγή: iefimerida.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων