Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Α. Tσίπρας: Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη στο ‘Αργος, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 31/3 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Περιόδευσε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου. Οι τελευταίοι του επεσήμαναν ότι η κίνηση είναι μειωμένη και δυσκολεύονται να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων. Στις 7 το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στην Καλαμάτα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά από το Άργος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Ενώ η κυβέρνηση οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα.

Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά, το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα, το αίσθημα ανασφάλειας αβεβαιότητας κυριαρχεί για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση.

Πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας αυτό είναι το όραμα μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων