Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Αφροδίτη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια ευνοούνται και θα δουν τη ζωή τους να μεταμορφώνεται

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των οικονομικών, από σήμερα (29/9) περνάει στον Ζυγό και θα βοηθήσει 4 ζώδια να έχουν σημαντικές επιτυχίες σε διάφορους τομείς.

Με όπλα μας την ευγένεια, τη γοητεία και τη διπλωματία, θα είναι πολύ εύκολο να κερδίσουμε τους άλλους. Οι σχέσεις τώρα θα βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, την ισότητα και τη δικαιοσύνη.

Το «εμείς» θα μπει πάνω από το «εγώ» και τις προσωπικές επιθυμίες. Όσοι είναι μόνοι θα αναζητήσουν τη συντροφιά και όσοι βρίσκονται σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ποια ζώδια είναι λοιπόν τα τυχερά;

Ζυγός: Όπως γράφει το hellomagazine, o Ζυγός θα ευεργετηθεί περισσότερο μιας και θα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να πετύχει μία ανανέωση στις σχέσεις του αλλά και να μπορέσει να πετύχει αν είναι μόνος του τη δημιουργία μιας καινούριας σχέσης η οποία θα είναι πολύ υποσχόμενη. Η Αφροδίτη μπορεί αν φέρει και κέρδη στη δουλειά ενός Ζυγού οπότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να έχει αυξήσεις που θα τον βοηθήσουν περισσότερο στην οικονομική του κατάσταση.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι θα καταφέρνουν να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους και να μπορέσουν να επιτύχουν κάποιους στόχους τους που είχαν εμπόδια μέχρι στιγμής. Είναι μία περίοδος σημαντικής επιτυχία αν καταφέρουν να εκφράσουν τον εαυτό τους ενώ η θέση της Αφροδίτης θα τους βοηθήσει και να φλερτάρουν σημαντικά κάνοντας σημαντικά βήματα στο να φτιάξουν τη διάθεση τους.

Υδροχόος: Για τους Υδροχόου αυτή είναι μία περίοδος διαλλείματος από τις μεγάλες εντάσεις και πιέσεις. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να βάλετε κάποια πλαίσια στην εργασιακή ταλαιπωρία και να μπορέσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Τυπικά η θέση της Αφροδίτης εκεί είναι ευνοϊκή για θέματα σπουδών και για ταξίδια στο εξωτερικό.

Κριός: Η εύνοια θα είναι ιδιαίτερα σημαντική τις πρώτες μέρες της εισόδου της Αφροδίτης στο Ζυγό καθότι εκεί με το Δία θα υπάρξει μία σημαντική αντίθεση που θα φέρει ανάπτυξη και σημαντικούς έρωτες. Σε συνδυασμό και με τη Νέα Σελήνη που έγινε λίγες μέρες πριν αυτή η περίοδος υπόσχεται στους Κριούς σημαντικές και καλές συνεργασίες ενώ μπορεί να οδηγήσει και σε μεγάλες σχέσεις που θα σας συνεπάρουν.

Πηγή: in.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων