Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Άλλαξε ο… Μανωλάς

Άλλαξε ο…Μανωλάς κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, φόρεσε δηλαδή επιτέλους τη φανέλα της Εθνικής. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που σημαίνοντα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά ότι ο Μανωλάς δεν θα γινόταν ποτέ στη ζωή του διεθνής!

Δεν υπήρχαν ποτέ αμφιβολίες για την αξία του. Από τότε που ξεκίνησε να παίρνει συμμετοχές με την ΑΕΚ, στα 18 του, το παιδί είχε δείξει ότι έχει ταλέντο, ικανότητες και προοπτική. Ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του ήταν το πρόβλημα.

Όπως έχουν εκμυστηρευτεί παλιοί συμπαίκτες του στην Ένωση, ο Μανωλάς είχε απίστευτο τουπέ που έφτανε στα όρια της αναίδειας. Είχε γίνει θέμα συζήτησης μέσα στην Εθνική ότι, κάποια στιγμή που δεν είχε κληθεί για ένα σημαντικό ματς, έλεγε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ότι «χωρίς εμένα αυτοί θα φάνε τρία γκολ»! Και, όπως προαναφέραμε, υπήρξε σοβαρή σκέψη να κλείσει μια για πάντα η πόρτα της Εθνικής για τον Μανωλά, τουλάχιστον επί Σάντος.

Το καλοκαίρι ο Μανωλάς πήγε στον Ολυμπιακό. Είχε κι εκεί προβλήματα στην αρχή, δεν είχε καλές σχέσεις με συμπαίκτες του, χαριτολογόντας κάποιοι έλεγαν ότι υπάρχει στην ομάδα «κλίκα Μανωλά». Αυτός κι ο εαυτός του!

HTML tutorial

Άνθρωποι που πρέπει, από το περιβάλλον του και την ομάδα του, τον έπιασαν, του μίλησαν, τον συμβούλευσαν και τον άλλαξαν. Η μονιμοποίησή του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και οι καλές εμφανίσεις του έχουν παίξει σοβαρό ρόλο στη γενικότερη μεταβολή συμπεριφοράς. Τα μυαλά έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο κεφάλι και το νερό στο αυλάκι. Ο Μανωλάς βασικός στον Ολυμπιακό, ο Μανωλάς στην Εθνική κι αν συνεχίσει έτσι το επόμενο επεισόδιο στην καριέρα του θα τιτλοφορείται «ο Μανωλάς σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων