Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Antonio Φίλης: Ποιός είναι ο Έλληνας που μαχαίρωσαν οι τζιχαντιστές στο Λονδίνο

Ο Ελληνας Antonio Φίλης είναι ένας από τους πολλούς αθώους που χτύπησαν και τραυμάτισαν οι τρομοκράτες το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο.

Ο 35χρονος βρίσκεται στην Αγγλία από το 2011. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος Tροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

Ο πατέρας του, Γιώργος Φίλης, μίλησε στο LamiaReport.gr για το περιστατικό. «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…», είπε ο πατέρας του Γιώργος Φίλης.

Ο πατέρας του 35χρονου είναι από τη Λαμία, ενώ η μητέρα του είναι από την Ιταλία.

HTML tutorial

Μιλώντας στον Guardian o Αλέξης Γεωργιάδης, εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας, δήλωσε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα του θύματος και ότι ο πρέσβης θα τον επισκεφθεί σήμερα.

«Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει», ακουγόταν να λέει ένας άνδρας στα ελληνικά, στο βίντεο που δημοσίευσε η Sun. Ετσι έγινε γνωστό πως ανάμεσα στους τραυματίες από τα χτυπήματα των τρομοκρατών στις επιθέσεις του Λονδίνου ήταν και ένας Ελληνας.
Πηγή: Lamiareport

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων