Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Απαγωγή 6χρονου-Βαρελά: «Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πού βρίσκεται το παιδί» (VIDEO)

Η δικηγόρος, Εβίτα Βαρελά, μιλώντας για την απαγωγή του 6χρονου στην Κηφισιά τόνισε πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την παρουσία του στην Νορβηγία, παρόλο που ο πατέρας του ανήρτησε φωτογραφία στο διαδίκτυο.

«Προφανώς υπήρχε κάποιο διαβατήριο. Είτε υπήρχε η συναίνεση του έτερου γονέα, πλαστή προφανώς για να ταξιδέψει. Από τη στιγμή που υπήρχε διαβατήριο, το παιδί ταξίδεψε, διαφορετικά θα υπήρχε κάποιο έγγραφο συναίνεσης, γιατί όταν πρόκειται για ανήλικο χρειάζεται συναίνεση και των δύο γονέων. Όταν υπάρχει διαβατήριο δεν χρειάζεται χαρτί συναίνεσης. Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να δούμε τί θα πουν και οι νορβηγικές αρχές. Κατά δήλωσή του ο πατέρας δείχνει ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία, ωστόσο δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο MEGA.

«Δεν αποτελεί απόδειξη ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία από μία ανάρτηση μίας φωτογραφίας στο διαδίκτυο. Το Amber Alert βοηθάει την αστυνομία και τις Αρχές σε διεθνές επίπεδο. Αυτή τη στιγμή έχουμε απαγωγή, έχει τελεστεί αδίκημα. Το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή το παιδί δεν το γνωρίζουμε», συμπλήρωσε η κ. Βαρελά.

Πηγή: MEGATV.com

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων