Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Απίστευτο παραλήρημα Λιάγκα: «Να βρεθεί ένα άγιο χέρι να τον σκοτώσει. Με βασανιστήρια» (ΒΙΤΝΕΟ)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Για άλλη μία φορά η τηλεόραση έγινε λαϊκό δικαστήριο στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όπου ο Γ. Λιάγκας βρέθηκε να παραληρεί και να εκστομίζει απίστευτες «προτάσεις» για τιμωρία του καθομολογία δράστη στο φόνο της μικρής Άννυ.

«Εχθές δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ», «Ειλικρινά να μιλήσουμε για το κοινό περί δικαίου αίσθημα, που απαιτεί αυτός ο άνθρωπος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην είναι ζωντανός» σημείωσε σε φανερά ταραγμένη κατάσταση ο παρουσιαστής και αμέσως μετά πρότεινε κατάλληλες κατά τη γνώμη του τιμωρίες όπως:

«Σε ανήλιαγο κελί, χωρίς φαγητό, να τον δέρνεις, δεν ξέρω τι» ανέφερε σχετικά, στα πλαίσια μια δικής του θεωρίας για τον άνθρωπο που λέει ότι είμαστε «κακά ζώα» και «έχουμε άγρια ένστικτα μέσα μας». Κάποια από αυτά είναι αλήθεια τα είδαμε και στις απόψεις του ίδιου.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να φτάσει στο δικαστήριο», «Να ζήσει φρίκη πριν πεθάνει, το γουρούνι, να βασανιστεί μέρες πριν πεθάνει», επαναλάμβανε έπειτα ο Γ. Λιάγκας αφού ωστόσο προειδοποίησε τους τηλεθεατές του να «μην τον ακούνε». Αμέσως μετά, «έδωσε πάσα» για το επόμενο θέμα που αφορούσε τα ψηλά νούμερα που έκανε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο παρουσιαστής πρότεινε να παρακαμφθεί το δικαστικό σύστημα για το εν λόγω έγκλημα αλλά στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα θα παρέμενε πιστός. Εμείς να συμπληρώσουμε ότι πολύ φοβόμαστε πως έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων