Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι άνδρες όταν αγοράζουν παπούτσια

Ο Ryan Stowe από την εταιρία παπουτσιών Allen Edmonds, τονίζει τα λάθη που κάνουν συχνά οι άνδρες όταν αγοράζουν υποδήματα.

Το σύνηθες λάθος είναι το μη κατάλληλο νούμερο παπουτσιού. «Συνήθως επιλέγουν ζευγάρι που είναι πάρα πολύ μεγάλο», είπε προσθέτοντας ότι παραβλέπουν το φάρδος του ποδιού τους. «Το νούμερο είναι το μοναδικό πράγμα που κοιτούν».

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν βγάζουν παπούτσια σε διαφορετικό πλάτος, οι άνδρες που δεν έχουν συμμετρικά άκρα συνήθως αγοράζουν παπούτσια είτε πολύ φαρδιά είτε μεγάλα.

«Για το 90% των ανδρών, υπάρχουν δύο διαφορετικές μετρήσεις», ανέφερε ο Stowe. «Κάθε πόδι δεν είναι ίδιο από τη φτέρνα έως το πέλμα και από εκεί μέχρι τα δάχτυλα».

HTML tutorial

Αυτό που κάνει ο Ryan Stowe είναι να φτιάξει το μέγεθος με μήκος και πλάτος. Κάτι που μπορείς να κάνεις κι εσύ πηγαίνοντας σε έναν τσαγκάρη.

«Είναι όλα θέμα όγκου. Για παράδειγμα, αν ένα παπούτσι 46 νούμερο το γεμίσεις με άμμο, θα κρατήσει την ίδια ποσότητα με ένα παπούτσι μεγέθους 44».

Όταν ο χώρος στο παπούτσι προσφέρεται με έναν καλύτερο τρόπο, αυτό σημαίνει ότι θα ταιριάξει καλύτερα με το πόδι και θα κάνει τον άλλον να νιώθει άνετα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων