Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Αύριο (7/12) ανακοινώνει ποιον θα στηρίξει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ο Λοβέρδος

Την πρόθεσή του να ανακοινώσει έως αύριο τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον οποίο θα στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα τελικά αποτελέσματα, ο νικητής Νίκος Ανδρουλάκης, η μεγάλη συμμετοχή και η επόμενη μέρα…

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε. Γι’ αυτό, όπως εξήγησε, θα πάρει θέση και τώρα, ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή.

Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι προτού προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα συνομιλήσει με συνεργάτες του, καθώς σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

Σημείωσε, ε, ότι το κυρίως μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες είναι η ανανέωση.

Ως προς τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές, τόνισε ότι αποτελούν πολιτικό θέμα, καθώς αποδεικνύει ότι η παράταξη είναι παρούσα και έκανε λόγο για ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Με καθαρό προβάδισμα ο Ανδρουλάκης απέναντι στον Παπανδρέου
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ανδρουλάκης συγκέντρωσε ποσοστό 37% στον α’ γύρο, κάτι που τον καθιστά ακλόνητο φαβορί ενόψει της επόμενης Κυριακής, με τον κ. Παπανδρέου να φτάνει στο 27,8% και τον Ανδρέα Λοβέρδο να μένει τρίτος.

Ο κ. Ανδρουλάκης στις πρώτες του δηλώσεις δεσμεύτηκε για «πολιτική αυτονομία και ανανέωση». «Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής. Αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία της παράταξης», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Λοβέρδος, έξω από τη Χαρ. Τρικούπη, ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα».

Σημαντική παρακαταθήκη για το ΚΙΝΑΛ, οι περίπου 268.000 ψήφοι, που σηματοδοτούν μια μαζικότατη συμμετοχή, πάνω και από τις προσδοκίες που εκφράζονταν όλες αυτές τις μέρες από τη Χαρ. Τρικούπη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων