Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Colour Day Run: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 9 Απριλίου

Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ο πιο χρωματιστός αγώνας δρόμου που έγινε ποτέ! Πρόκειται για το Colour Day Run που διοργανώνουν η Skull Productions και το Όλοι Μαζί Μπορούμε στο ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι, την Κυριακή 9 Απριλίου.

Στον αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων δεν υπάρχουν χαμένοι, θα είναι όλοι νικητές -μικροί και μεγάλοι- και μοναδικός σκοπός είναι να μαζευτούν χιλιάδες δρομείς και μεγάλο κοινό στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία αγώνα δρόμου με πολύ χρώμα και χαρά.

Στο Colour Day Run 2017 μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, αρκεί να έχει κάνει εγγραφή και να έχει λάβει το “πακέτο”-εισητήριό του εγκαίρως.

Ως σημείο έναρξης έχει οριστεί το Τείχος των Εθνών και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς απεικονίζεται στον παρακάτω χάρτη:

HTML tutorial

Capture

Το Colour Day Run θα ακολουθήσει με λίγους μήνες διαφορά το γνωστό πλέον Colour Day Festival, το οποίο φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά υπόσχεται μια ανεπανάληπτη πολύχρωμη μουσική εμπειρία, με πολλές εκπλήξεις και νέες προσθήκες το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων