Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Covid-19: 55χρονος από τον Αλμυρό πέθανε αφότου αρνήθηκε τη διασωλήνωση

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος ενός 55χρονου, πολύ γνωστού επιχειρηματία εστίασης, που νοσούσε από κορωνοϊό.

Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή αρνούμενος να διασωληνωθεί.

Μάλιστα, ο 55χρονος ακόμη και την ώρα που η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και οι γιατροί που έλεγαν πως θα πεθάνει εάν δεν προχωρήσουν στη διασωλήνωσή του, εκείνος ισχυρίζονταν πως δεν υπάρχει ο κορωνοϊός και υπέγραψε να μην διασωληνωθεί.

Θρίλερ εκτυλίχθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με έναν 55χρονο από τον Αλμυρό. Ο 55χρονος ήταν ανεμβολίαστος και αρνητής του κορωνοϊού. Νόσησε και παρέμεινε στο σπίτι για πολλές ημέρες, ώσπου προχθές ο αδελφός του τον βγήκε λιπόθυμο στο σπίτι του. Άμεσα τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, με την κατάσταση όμως της υγείας του να μην έχει βελτίωση καθώς ο κορεσμός του ήταν χαμηλός.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον 55χρονο, σύμφωνα με τον πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Νίκο Χαυτούρα, πως θα πρέπει να διασωληνωθεί, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι υπάρχει ο ιός και αρνήθηκε τη διασωλήνωσή του. Μάλιστα υπέγραψε να μην προχωρήσουν οι γιατροί σε διασωλήνωση.

Οι γιατροί βλέποντας αυτή την κατάσταση επικοινώνησαν με τον Εισαγγελέα, ο οποίος, όπως σημείωσε ο κ. Χαυτούρας, τους ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που ο ασθενής έχει τις αισθήσεις του και αντιδρά και δεν επιθυμεί τη διασωλήνωση, αυτή δεν μπορεί να γίνει. Δυστυχώς πέντε ώρες μετά ο 55χρονος ξεψύχησε.

Συγγενής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μιλά για την απώλεια του 55χρονου και τονίζει το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος. «Σήμερα χάσαμε από τις ζωές μας έναν δικό μας άνθρωπο. Τον αδελφό μας. Νικήθηκε από τον covid. Ένας άνθρωπος γερός στα 55 του χρόνια χωρίς υποκείμενο νόσημα αλλά… ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ. Εύχομαι η απώλεια αυτή να αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις και να σωθούν ζωές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: magnesianews.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων