Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Δημήτρης Καμμένος: Υπάρχει πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε την απροκάλυπτη επίθεση και εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος δεν δίστασε μάλιστα να δείξει την δυσαρέσκεια για την ανοχή εκ μέρους  της κυβέρνησης τέτοιοων φαινομένων  δηλώνοντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ότι «υπάρχει πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος διαφώνησε και με την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι η δράση του Ρουβίκωνα είναι ακτιβιστική, αναφέροντας τα εξής:
«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακτιβιστές. Απείλησαν την ζωή ενός γιατρού. Εάν είχαν όντως στοιχεία, έπρεπε, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, να τον καταγγείλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Δεν μπορεί κανείς να υποκαθιστά το κράτος δικαίου και μάλιστα μ’ αυτόν τον τρόπo και υπογράμμισε πως επιβάλλεται να αλλάξει η πολιτική αυτή, σημειώνοντας μάλιστα «παλαιότερα όταν οι χρυσαυγίτες που έκαναν το ίδιο και τότε όλοι τους καταγγέλλαμε».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων