Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Διάσημος δημοσιογράφος πέθανε μέσα στην αίθουσα σύνταξης

Στην Αμερική

Ένας από τους πιο δημοφιλείς δημοσιογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο Ντέιβιντ Καρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ενώ εργαζόταν στην εφημερίδα “Νιού Γιόρκ Τάιμς”.

Ο Καρ, ο οποίος κάλυπτε τα μίντια για τους “Νιού Γιόρκ Τάιμς”, κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σύνταξη της εφημερίδας και ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσαν οι “Νιού Γιόρκ Τάιμς”.

Ο Ντέιβιντ Καρ είχε ενταχθεί στη σύνταξη της νεοϋορκέζικης εφημερίδας το 2002, αρχικά για να γράφει απλώς για τα γεγονότα στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, αλλά στη συνέχεια του δόθηκε μια εβδομαδιαία στήλη από την οποία ανέλυε τη ζωή και τις εξελίξεις στα μίντια. Έγινε διάσημος το 2008, μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου στο οποίο περιέγραφε την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε τελικά, έπειτα από μακροχρόνια μάχη, να απεξαρτηθεί.

Σ’ αυτό το συγκινητικό βιβλίο, περιέγραφε λεπτομερώς όχι μόνο τον αγώνα του για να απαλλαγεί από την εξάρτηση, αλλά επίσης τη ζωή του με τα ναρκωτικά, αφηγούμενος για παράδειγμα πώς του συνέβη να εγκαταλείψει τα δίδυμα μωρά του μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει να αγοράσει ναρκωτικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων