Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Δήμητρα Ματσούκα για την 8χρονη Όλγα: Εάν δεν ήταν Ρομά δεν θα την αντιμετώπιζαν έτσι

Δήμητρα Ματσούκα για την 8χρονη Όλγα: Εάν δεν ήταν Ρομά δεν θα την αντιμετώπιζαν έτσι

Στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκας βρέθηκε σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα.

Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στο τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στο Κερατσίνι με θύμα την 8χρονη Όλγα.

Όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά: «Είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε αυτό το 8χρονο κοριτσάκι από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Έχουμε την εικόνα αυτής της πραγματικότητας. η οποία είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό, δεν το πιστεύεις. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εάν ήταν ένα παιδάκι που δεν ήταν Ρομά θα το αντιμετώπιζαν έτσι. Δεν μπορώ να το πιστέψω διαφορετικά. Να πάνε να το κλωτσάνε στο τέλος, δεν γίνεται».

Επιπλέον, η Δήμητρα Ματσούκα κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα των προηγούμενων ημερών που αφορούσε την παραίτηση του Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να αποκλείσει την είσοδο των ανεμβολίαστων στα θέατρα.

Η ίδια σχολίασε πως εφόσον ο ηθοποιός είχε θέσει εξ’ αρχής τους όρους του στην παραγωγή δεν μπορεί κανείς να τον κατακρίνει, ενώ προσωπικά η Δήμητρα Ματσούκα σχολίασε πως δεν συμφωνεί μαζί του και πως έχει εμπιστοσύνη τόσο στο εμβόλιο όσο και στην επιστήμη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων