Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Δημοψήφισμα κάνει ο Πάμπλο Ιγκλέσιας (Podemos) για τη νέα του βίλα

Την ώρα που ο ηγέτης των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας δέχεται σφοδρότατα εσωκομματικά πυρά για την απόφασή του να αγοράσει βίλα με πισίνα αξίας 540.000 ευρώ στα περίχωρα της Μαδρίτης, ο ίδιος απαντά με προκήρυξη εσωκομματικού δημοψηφίσματος για το ίδιο θέμα.

Ζητά από τα μέλη του κόμματός του να αποφασίσουν αν ο ίδιος και η σύζυγός του Ιρένε Μοντέρο πρέπει να παραμείνουν στην ηγεσία των Podemos και ακόμη αν πρέπει να παραμείνουν και ως βουλευτές.

«Δεν πίστευα ότι αυτό θα προκαλούσε μια τέτοια δημόσια συζήτηση ή θα γινόταν μεγάλη είδηση. Αλλά πιστεύω ότι όταν αμφισβητείται η αξιοπιστία του ηγέτη ενός κόμματος, αυτός θα πρέπει να το αντιμετωπίζει και να μην κρύβεται» δήλωσε ο Ιγκλέσιας το βράδυ του Σαββάτου. «Τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να αποφασίσουν τόσο αν θα πρέπει να συνεχίσουμε στις θέσεις μας όσο και αν θα πρέπει να παραμείνουμε βουλευτές» συμπλήρωσε.

Με τον τρόπο αυτό, είναι προφανές ότι θέλει να τελειώσει μια και καλή το θέμα των επικρίσεων σε βάρος του όπως αυτή που διατυπώθηκε από το δήμαρχο της πόλης Κάντιθ, Χοσέ Μαρία Γκονζάλεθ, ο οποίος τόνισε: «ο κώδικας αξιών των Podemos δεν είναι μια τυπικότητα. Είναι μια δέσμευση του να ζεις όπως ο εργαζόμενος λαός ώστε να μπορείς να τον εκπροσωπείς».

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων