Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Eνοποίηση υπηρεσιών στο facebook home

Το Google Plus πρόσφατα ξεπέρασε το Twitter και κατέκτησε τη δεύτερη θέση ως το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στα Android, μετά το Facebook, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα ενοποιημένη υπηρεσία για τα Android.

Το παράδειγμα της Google ακολουθεί τώρα και το Facebook που ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του Home μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω των smartphones τους στο περιεχόμενο κοινωνικών δικτύων, όπως το Instagram.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες Android θα μπορούν να συνδέσουν τις αγαπημένες τους social εφαρμογές με το Home και να απολαύσουν το περιεχόμενό τους. H εφαρμογή έχει ήδη δοκιμαστεί σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και σε λίγο θα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια του Facebook να καταστήσει ελκυστικό το Home μετά από την όχι και τόσο θερμή αποδοχή του από το κοινό των Android smartphones.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε προαναγγείλει την εισαγωγή τoυ social περιεχομένου λέγοντας «ότι οι χρήστες θέλουν περισσότερο περιεχόμενο, οπότε η προσθήκη υπηρεσιών, όπως το Instagram, θα δώσoυν μεγαλύτερη αξία στο Home».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων