Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποσύρουν το αίτημα για τη συνεπιμέλεια οι γονείς του Αναγνωστόπουλου

Ενώ μέχρι στιγμής την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι γονείς του πιλότου -που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά- γνωστοποίησαν την απόφαση να αποσύρουν το αίτημα για τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι πάρα πολύ καλές. Κύριο μέλημα και των δύο είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία και θα κάνουν τα πάντα για να το διασφαλίσουν.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες το μήνα. Ωστόσο, η μητέρα της Καρολάιν έχει κάνει σαφές προς την οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν.

Έτσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε στην άλλη πλευρά ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν. Για να βλέπουν μάλιστα πιο συχνά τη Λυδία, έχουν μετακομίσει και οι ίδιοι στην Αλόννησο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων