Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Εκτεταμένες φθορές από οπαδούς της ΑΕΚ καταγγέλλει η διοίκηση του ΟΑΚΑ (pics)

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 12/9 για την 1η αγωνιστική της Super League και η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου δύο ημέρες μετά τον αγώνα καταγγέλλει εκτεταμένες φθορές από τους φίλους της Ένωσης.

Δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το «έργο» των οπαδών της ΑΕΚ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου τονίζει ότι σε μια εποχή που το ΟΑΚΑ αλλάζει προς το καλύτερο, δεν θα ανεχτεί να επιστρέψει σε εποχές εγκατάλειψης, ενώ συμπεριφορές σαν κι αυτές δε θα γίνονται αποδεκτές:

Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, σε όλο το σύμπλεγμα το ΟΑΚΑ είναι συνεχής και καθημερινή τα τελευταία δύο χρόνια. Εργαζόμαστε αδιάκοπα με προτεραιότητα τους αθλητές, τους αθλούμενους, τους πολίτες και τις ανάγκες τους. Και η βελτίωση είναι εμφανής και πανθομολογούμενη.

Με θλίψη, λοιπόν, παρατηρήσαμε χτες το πρωί εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές σε πολλά σημεία της περίφραξης. Εικόνες συνηθισμένες από το ΟΑΚΑ του χτες, αλλά απαράδεκτες για το ΟΑΚΑ του σήμερα και του αύριο. Έργο ορισμένων, με αφορμή τον προχτεσινό, κυριακάτικο αγώνα.

HTML tutorial

Ενημερώσαμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και ζητήσαμε τη στενή συνεργασία της. Ενέργειες τέτοιου είδους από «φιλάθλους», από οποιονδήποτε, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.

Το ΟΑΚΑ δεν θα γυρίσει σε εποχές εγκατάλειψης, αδιαφορίας για τις ασφαλείς υπηρεσίες που οφείλει να προσφέρει σε κάθε έναν από εσάς. Το ΟΑΚΑ είναι κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων