Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Έλα κι εσύ στο deltamoms.gr! Μια μεγάλη αγκαλιά για όλες τις μανούλες και τα μωράκια τους

Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται μαζί και η μητέρα και από εκείνο το λεπτό η ζωή μηδενίζει και ξαναρχίζει με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Η μαμά ανακαλύπτει νέους ρόλους, καινούργιες δεξιότητες σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον γεμάτο
προκλήσεις και δυνατές συγκινήσεις.

Η ΔΕΛΤΑ λοιπόν που είναι χρόνια τώρα ο καθημερινός σύμμαχος της μητέρας στην ανάπτυξη των παιδιών της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας,
προσκαλεί όλες τις μανούλες να επισκεφθούν το ανανεωμένο deltamoms.gr και να γίνουν μέλη του ΔΕΛΤΑ moms club!

Το www.deltamoms.gr απευθύνεται σε όλες τις μανούλες που θέλουν το καλύτερο για το μωρό τους και αναζητούν καθημερινά πληροφορίες και συμβουλές για να βιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη μαγική περίοδο της μητρότητας και να χαρούν τα μικρά τους με λιγότερες έννοιες και πολύ φροντίδα!

 

 

Στόχος της μεγάλης αυτής διαδικτυακής κοινότητας είναι οι νέες μανούλες να βρουν τον καθημερινό τους σύμμαχο στην ανατροφή του παιδιού τους. Η μητέρα μπορεί να βρει επίσης χρήσιμα εργαλεία, εκπτωτικά κουπόνια αλλά και μία σειρά από χρηστικά άρθρα που θα την βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσει πρακτικά ζητήματα που την απασχολούν καθημερινά. Αλλά και πολύτιμες συμβουλές για την ίδια!

Παράλληλα δε, με κάθε εγγραφή στο deltamoms club, η ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα μονογονεϊκές οικογένειες σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αποδεικνύοντας τη γνήσια αφοσίωσή της στα παιδιά, αλλά και τους γονείς, και ιδιαίτερα σε εκείνους που αγωνίζονται μόνοι για να τα μεγαλώσουν.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων