Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ένα ολόγραμμα καλωσορίζει πολίτες σε Δημαρχείο!

Μια εικονική «ρεσεψιονίστ» έχει προσληφθεί για τη στελέχωση της ρεσεψιόν του Δημαρχείου του Brent. To ολόγραμμα, στο οποίο απεικονίζεται η ηθοποιός Shanice Stewart-Jones να κάθεται πίσω από ένα γραφείο, θα προβάλλεται σε μια οθόνη.

Το ολόγραμμα θα απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως πού χορηγούνται πιστοποιητικά γέννησης ή γάμου. Θα έχει επίσης μια οθόνη αφής, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πληκτρολογούν τον λόγο της επίσκεψής τους και θα τους δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πού πρέπει να πάνε και τι είδους έγγραφα χρειάζονται.

Η απόφαση, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις. Η Laura Collignon, που συμμετέχει στην εκστρατεία για τη διατήρηση της βιβλιοθήκης του Brent, δήλωσε: «Είναι απίστευτα μεγάλη σπάταλη. Αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να δαπανηθούν για βασικές υπηρεσίες». Και συνεχίζει, λέγοντας: «Όταν έκλεισαν τις βιβλιοθήκες είπαν ότι χρειάζονται χρήματα για βασικά είδη, όπως η περίθαλψη κατ’ οίκον. Όμως, το ολόγραμμα δεν είναι βασική υπηρεσία».

Η εγκατάσταση του ολογράμματος στοίχισε £12.000, αλλά το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου ισχυρίζεται ότι θα εξοικονομήσει £17.000 σε σχέση με το αν είχε προσλάβει μια κανονική γραμματέα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων