Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Επέκταση του Μυτιληναίου και στην Νοτιοανατολική Ασία

Ο Μυτιληναίος μέρα με τη μέρα γίνεται πιο… παγκόσμιος, μέσα από τις εξαγορές και τις επενδύσεις που πραγματοποιεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Τελευταία και πολύ σπουδαία κίνηση του Ομίλου ήταν η ολοκλήρωση της κατασκευής φωτοβολταϊκού έργου, ισχύος 1,55 MW στη Νότια Κορέα.

Πρόκειται για άλλη μία επιβεβαίωση της επιθετικής στρατηγικής για επέκταση σε μεγάλες αγορές, μέσω δραστηριοτήτων σε ολόκληρο το φάσμα έργων ηλιακής ενέργειας. Πρόκειται για το πρώτο έργο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας, του ομίλου.

Έτσι, ο ελληνικός όμιλος γίνεται ένας από τους λίγους ευρωπαϊκούς που προωθεί με επιτυχία τη διείσδυση στην αγορά της Ασίας.

HTML tutorial

Μάλιστα, η MYTILINEOS εδραιώνει περαιτέρω τη θέση του στη χώρα αναπτύσσοντας ένα φωτοβολταϊκό έργο ισχύος 36MW σε άλλη περιοχή, το οποίο έχει ήδη λάβει άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και έχει γίνει η σχετική αίτηση για την κατασκευαστική άδεια.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων