Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Το τεστ που ανιχνεύει τις κρυφές σεξουαλικές ανωμαλίες

Νοτιοκορεάτες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δημιούργησαν το τέλειο τεστ ανεύρεσης κρυφών σεξουαλικών ανωμαλιών, με την κυβέρνηση της χώρας να έχει δείξει ενδιαφέρον για την χρήση της εφεύρεσης, ενισχύοντας την με το κατάλληλο νομικό πλαίσιο.

Υποστηρίζουν δε ότι μπορούν να ανιχνεύσουν τάσεις βιασμού ή παιδοφιλίας μέσω του συγκεκριμένου τεστ το οποίο ανιχνεύει την κίνηση του ματιού, όπως αναφέρει η κορεατική Herald.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ψυχίατροι του πανεπιστημίου Chung σύγκριναν τα αποτελέσματα των τεστ καταδικασμένων ανδρών και γυναικών για σεξουαλικά εγκλήματα με αυτά φοιτητών και φοιτητριών τους, με βάση την κίνηση των ματιών τους όταν του προέβαλαν φωτογραφίες βιασμών ή παιδοφιλίας.

Όπως διαπίστωσαν οι κινήσεις των ματιών όσων είχαν τάση για σεξουαλικά εγκλήματα ήταν διαφορετική από αυτή των κανονικών ανθρώπων.

HTML tutorial

Οι βιαστές και οι παιδόφιλοι κρατούσαν το βλέμμα τους στις φωτογραφίες διπλάσιο χρόνο από τους κανονικούς ανθρώπους.

Οι επιστήμονες, αν και όπως υποστηρίζουν έχουν μικρό δείγμα στα χέρια τους, θεωρούν ότι με το συγκεκριμένο τεστ θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν στο πραγματικό κόσμο ποιοι έχουν την τάση να κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους.

Τα σεξουαλικά εγκλήματα στη Νότια Κορέα αυξάνονται διαρκώς.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων