Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Την Πέμπτη συνεχίζεται η δίκη

Ενώπιον του ΜΟΔ θα συνεχιστεί η δίκη την Πέμπτη για την επίθεση με βιτριόλι.

Τότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται η διαδικασία να προχωρήσει και στην απολογία της 37χρονης κατηγορουμένης.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκαν περισσότεροι από δέκα μάρτυρες μεταξύ των οποίων και οι γιατροί της Ιωάννας Παλιοσπύρου αλλά και ο 40χρονος άνδρας που προκάλεσε τη ζήλια της Έφης. Ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν σήμερα ήταν συνάδελφοι της Ιωάννας αλλά και ένας γείτονάς της, ο οποίος αναγνώρισε την κατηγορουμένη ως την γυναίκα που βρισκόταν συχνά πριν την επίθεση στην γειτονιά τους.

Κατάθεση έδωσε, επίσης, και μία συνάδελφος της 37χρονης, η οποία είπε πως την ημέρα της επίθεσης, 20 Μαίου 2020, η κατηγορουμένη δεν πήγε στη δουλειά της καθώς είχε ζητήσει άδεια επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. “Στις 21 Μαίου, είπε η μάρτυρας, όταν επέστρεψε στη δουλειά, δεν παρατήρησα κάτι που να μου κάνει εντύπωση, αλλά τις επόμενες μέρες φαινόταν σαν κάτι να την απασχολούσε και να ήταν στενοχωρημένη. Για τα προσωπικά της ήξερα ότι δεν είχε σταθερή μόνιμη σχέση αλλά είχε σχέση με κάποιον Ν. δεν θυμάμαι επίθετο”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων