Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Εταιρία χορηγεί δάνεια με αντάλλαγμα τσάντες πολυτελείας!

Το να ακολουθούμε τη μόδα είναι κάποιες φορές δύσκολογια την τσέπη μας. Στo Χονγκ Κονγκ, ωστόσο, μια εταιρείαβρήκε τη λύση: δέχεται για ενέχυρο τσάντες πολυτελείας, προκειμένου να δανείσει χρήματα άμεσα.

Η εταιρία LadyFinance προσφέρει δάνειαέως και50% της αξίαςτης νέαςτσάντας μέσα σε μισή ώρα, δίνοντας στους πελάτες περιθώριο τεσσάρων μηνών για να το αποπληρώσουν, με επιτόκιο4%.

Εάνο πελάτηςδενεξοφλήσει το δάνειο, η τσάνταπωλείται σε ένα απότα καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών πολυτελείας.

«Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουννατις πουλήσουν, αλλάχρειάζονται τα χρήματα. Για αυτό είχαμε τηνιδέατης λειτουργίας μιαςχρηματοοικονομικής εταιρείαςπουεπιτρέπει στους πελάτες ναχρησιμοποιούν τις τσάντεςτους για ναδανειστούν χρήματα…Αποδείχθηκε μία πολύδημοφιλήςυπηρεσία», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

Οι πελάτες είναι τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. Τα δάνεια ξεκινάνε από τα 200 δολάρια και ανεβαίνουν ανάλογα με την αξία της τσάντας. Αυτό τον μήνα χορηγήσαμε δάνειο ύψους 32.200 δολαρίων για μία τσάντα από δέρμα κροκόδειλου.

Η αυθεντικότητα κάθε τσάντας ελέγχεται και εάν η τσάντα αποδειχθεί ψεύτικη – κάτι που δεν συμβαίνει συχνά – τότε το γραφείο απορρίπτει το δάνειο, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο για να μην φέρει σε αμηχανία τον πελάτη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων