Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το χρυσό iPhone της Apple

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό πως η Αpple θα λανσάρει ένα χρυσό iPhone 5S επιβεβαιώθηκαν τελικά από τα sites AllThingsD και Techcrunch.

Το νέο iPhone 5S, που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 Σεπτεμβρίου, θα έχει το χρώμα της σαμπάνιας, όπως φαίνεται στο mock up του iMore. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, διπλό LED φλας και κάμερα 12-megapixel.

Και γιατί η εταιρεία που φαίνεται να έχει εμμονή στο λευκό και το μαύρο για τα iPhones της, τώρα αποκλίνει; Και γιατί το χρυσό χρώμα;

Η Renee Ritchie του iMore εκτιμά ότι η διαδικασία για την παρασκευή ενός χρυσού iPhone είναι σχετικά εύκολη σε σύγκριση με τα άλλα χρώματα. Και ένα χρυσό iPhone δίνει την εντύπωση ότι η Apple κάνει κάτι διαφορετικό.
Επίσης, το χρυσό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για όσους αλλάζουν το χρώμα των iPhones τους.

Η Αpple κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο iPhone κάθε χρόνο και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι συνήθως το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο. Το iPhone 5 βγήκε τον Σεπτέμβριο του 2012, το iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011, ενώ οι τρεις προηγούμενες εκδόσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων