Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Euroleague Basketball: Νέα πειθαρχική διαδικασία κατά Γιαννακόπουλου

Οι νέες δημόσιες επιθέσεις από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς στον Ισπανό παράγοντα, Ζόρντι Μπερτομέου έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη την ομάδα.

Για αρχή, αυτό σημαίνει ότι αν το προηγούμενο πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον κ. Γιαννακόπουλο ήταν 75.000 ευρώ, το νέο θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ βάσει της δεύτερης πειθαρχικής δίωξης που έκανε γνωστή ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.

Δεν είναι όμως μόνο ο Δ. Γιαννακόπουλος πειθαρχικά διωκόμενος από τη Euroleague ως φυσικό πρόσωπο, αλλά και η ΚΑΕ μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Δημήτρη Κοντού, για δικές του δυσφημιστικές αναρτήσεις στο Instagram.

Τι σημαίνει αυτό; Μεγάλο μπέρδεμα διότι εκτός από τον δεύτερο φάκελο που άνοιξε τις προάλλες, η Euroleague ενημερώθηκε για τη νέα έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την περασμένη εβδομάδα. Που σημαίνει ότι ανοίγει πλέον και τρίτος φάκελος, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί φαρμακερός…

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει έτσι κι αλλιώς με βαριά πρόστιμα για τις δηλώσεις των συνονόματων, έχει στην πλάτη του μια τιμωρία που έρχεται για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την Φενέρ (είχαν ανάψει καπνογόνο), ενώ το καλοκαίρι οι Πράσινοι είχαν μπει ξανά στο στόχαστρο εξαιτίας των απαντήσεων του Δ. Γιαννακόπουλου στο Instagram του, στις οποίες κατά την προσφιλή του συνήθεια επιτέθηκε στον Μπερτομέου.

Πηγή: fws.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων