Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Ευαγγελισμός: Κατέρρευσε ψευδοροφή και τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενες

Τυχερές στην ατυχία της στάθηκαν δύο εργαζόμενες στον Ευαγγελισμό που τραυματίστηκαν ελαφρά όταν έπεσε ψευδοροφή στο κεφάλι τους.

Η μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η δεύτερη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το συμβάν:

«Σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο οροφο του παλαιού κτιρίου στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους.

Στη κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών. Όταν ακουσαν το θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους εσωσε γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα.

Καταπλακώθηκαν όμως οι τραπεζοκόμες και τραυματίσθηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιηθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια. Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο.

Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων