Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και επηρεάζει την αισθηματική ζωή θα μπορέσουμε να έρθουμε κοντά στο άτομο που αγαπάμε θα περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί θα καλύψουμε το χαμένο χρόνο και θα δώσουμε την ευκαιρία στο άλλο μας μισό να εκφράσει αυτά που αισθάνεται ή και να βγάλει από μέσα του ότι το αγχώνει και το δεσμεύει.

Πιο συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας στις 5 Ιουλίου το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μας βοηθά να ασχοληθούμε με οικογενειακά θέματα και να βρεθούμε με άτομα που αγαπάμε ή ακόμα και με πρόσωπα που έχει καιρό να δούμε να μάθουμε νέα τους να ανταλλάξουμε κάποιες ιδέες. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές θα μας ταρακουνήσουν με θετικό τρόπο θα μας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα και αυτό θα μας βοηθήσει να λύσουμε σημαντικά ζητήματα που ακόμα έχουμε. Κάποια θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία μπορούν να δώσουν θετική πορεία εξέλιξη και άνοδο στα οικονομικά μας θα δούμε το ταμείο μας να γεμίζει και αυτό θα ανεβάσει την διάθεση μας, αρκεί να εκμεταλλευτούμε κάθε σωστή ευκαιρία που θα μας δοθεί.

Στις 6 Ιουλίου το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλάζει για λίγο το σκηνικό που επικρατεί και θα οδηγηθούμε σε αυταπάτες και ψευδείς υποσχέσεις που θα μας απογοητεύσουν. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά συμφωνίες που θα παρουσιαστούν ίσως να φαντάζουν ιδανικές αλλά θα κρύβουν πολλές παγίδες που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Στις 7 Ιουλίου η Αφροδίτη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί προβλήματα στις ανθρώπινες επαφές και μας απομακρύνει ακόμα και από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Μέσα στη σχέση θα υπάρξει ψυχρότητα και ασυνεννοησία με το άτομο που αγαπάμε θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε και να ασχοληθούμε εντατικά με την καλή πορεία της σχέσης μας. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε να μην αφήσουμε τον εγωισμό να επηρεάσει τις σχέσεις μας με τους άλλους και να μας απομακρύνει από κοντά τους.

Στις 8 Ιουλίου το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις ίσως να γίνουμε σκληροί με τον εαυτό μας αλλά και με τους άλλους. θα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις σε θέματα που ακόμα μας απασχολούν εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα μας αγχώνουν. Θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες που θα μας αναστατώσουν και θα αλλάξουν για λίγο την καθημερινότητα μας, προς το καλύτερο φυσικά ακόμα όμως υπάρχει μια αστάθεια γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

Λίγο πιο μετά στις 10 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει μπροστά μας νέα παράθυρα αισιοδοξίας και μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε και να προωθήσουμε στόχους και ιδέες αλλά και να προχωρήσουμε στην δημιουργία της δικής μας οικογένειας ή κάποιας δικής μας δουλειάς. Τα συναισθήματα είναι έντονα επηρεάζουν την διάθεση μας πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σταθεροί σε αυτά που κάνουμε τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις εξελίξεις που θα συμβούν με θετικό τρόπο. Στο προσκήνιο παρουσιάζονται ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τα πάνω μας και θα δώσουν άνοδο στα οικονομικά μας.

Πιο μετά στις 11 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η ανάγκη μας θα στραφεί στην οικογένεια αναζητάμε ασφάλεια και θαλπωρή αλλά και αγάπη από τα πρόσωπα που είναι κοντά μας. Κάποιες συζητήσεις και συμφωνίες που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ευνοϊκές για θέματα ακίνητης περιουσίας και θα ανέβουμε σε επίπεδο οικονομικό, σύμμαχος μας το ένστικτο που θα μας βοηθήσει να αποφασίσουμε σωστά.

Διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε την εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψή σου εδώ!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων