Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διαβάστε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με το ταίρι και τους συνεργάτες μας γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς στις 30.08 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας την προσοχή μας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Ο Ερμής στο ζώδιο των σχέσεων δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να υπάρξουν μοναδικές συζητήσεις και διάλογοι τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Η ανάγκη να κρατήσουμε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα κυριαρχεί, όμως καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των υποχωρήσεων γιατί αργά ή γρήγορα θα νιώσουμε ακάλυπτοι και ανικανοποίητοι. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο και θα μας εξελίξουν.

Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία τις απαιτήσεις των άλλων και βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εκφράσουμε με δυναμισμό την άποψή μας όταν χρειάζεται ώστε να νιώσουμε την ισότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Η έντονα επικοινωνιακή διάθεση που υπάρχει θα αναδείξει και νέες σχέσεις στην ζωή μας που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς μπορούμε με ευκολία να προσεγγίσουμε τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν και να τα κατακτήσουμε με την διπλωματία και την αρμονία που αποπνέουμε.

Η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δράση στον επαγγελματικό στίβο. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις και κινήσεις μέσα στην ημέρα καθώς πιθανότατα να έχουν απογοητευτικό αποτέλεσμα. Η έντονη διαίσθηση που υπάρχει θα πρέπει να αξιοποιηθεί για την προσωπική μας προστασία για αυτό είναι απαραίτητο να ακούσουμε την φωνή που έχουμε μέσα μας και μας προειδοποιεί σε κάθε κίνδυνο.

Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα δείχνουν εξαιρετικές και ιδανικές, όμως καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί είναι βέβαιο ότι θα διαπιστώσουμε αργότερα ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι οι παγίδες είναι πολύ κοντά μας. Σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας το άγχος και η απογοήτευση αυξάνονται σημαντικά λόγω της κυκλοθυμίας που υπάρχει. Καλό είναι να προσέξουμε τον εαυτό μας με την κατάλληλη άσκηση και διατροφή που θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να αντέξουμε σωματικά σε ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα που χρειάζεται αντοχή και ενεργητικότητά.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα και οργανωτικότητα σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που είναι σημαντικές για εμάς. Οι συζητήσεις με συνεργάτες ή το ταίρι μας θα αποδώσουν τα μέγιστα καθώς ο ορθολογισμός και η υπευθυνότητα που δείχνουμε θα δημιουργήσουν ασφαλές περιβάλλον με την εμπιστοσύνη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι συνθήκες ενδείκνυνται για να κλείσουμε καταστάσεις που μας απασχολούν στην προσωπική μας ζωή καθώς οι συζητήσεις και οι διάλογοι που μπορεί να υπάρξουν θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι παρεξηγήσεις θα μείνουν στο παρελθόν και δεν θα μπορούν πια να αναστατώσουν την σχέση μας. Επαγγελματικά οι ευκαιρίες που θα δοθούν θα είναι άκρως αξιοποιήσιμες για αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε στο περιθώριο προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Είναι βέβαιο ότι θα μας δώσουν νέα δυναμική σε επαγγελματικούς στόχους και σχέδια που έχουμε.

Επιλέξτε το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σας και διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις σας εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων